Archive for mars, 2010

Fyllingsdalen Sykehjem

Fyllingsdalen Sykehjem totalrenoveres i disse dager.

Driften er lagt ned og sykehjemmet overlatt til Stolz som har rehabiliterings oppdraget, vi kontaktet dem for å høre om der var etterlatt sykehus utrustning, og ble invitert med på befaring. Dette resulterte i følgende:

Vi har sammen med Go Care sendt ett vogntog med sykesenger, nattbord og diverse sykehus utrustning, derretter er alt tomrom fyllt opp med sekker med klær som skal deles ut i Medias, sykehus utstyret skal til ett utvalgt sykehus i Timisuara.

Neste vogntog sendes tirsdag 16. mars, her fyller vi på med komplett vaskeri og kjøkken for sykehuset i Pascani, dette vogntoget etterfylles med sekker samlet inn på sykehjemmet, aksjon på Godvik YX og Askøy (nevnt nedenfor)

Vi er mangen mennesker i sving på frivillig basis, for å kunne gi mest mulig av dette materiellet til de som ser verdien og nytten av det…. disse tingene skulle i utgangspunktet dumpes, mens i Romania er dette en enorm forbedring av de utvalgte sykehusene. Vi gleder oss til å delta i overrekkelsen av alt dette i påsken :)